Vizier op volleybal

 

Winst is welkom bij Set Up en Peelpush

VoV, 28-11-2019. 13:35 uur. Aanstaande zaterdag speelt Springendal Set-Up ’65 thuis in de Schalm tegen promovendus Peelpush. Beide ploegen misten vorige week de volgende ronde in het bekertoernooi, Peelpush verloor met 3-0 van FAST, Set-Up was na een stuk of vier gemiste matchballen in de vierde set en een verloren vijfde tegen Regio Zwolle Volleybal uitgebekerd.

De beker is dus verleden tijd voor dit seizoen, alle aandacht gaat nu weer uit naar de competitie, waarin de thuisploeg met 11 punten de vijfde plaats bezet en Peelpush achtste staat met 8 punten. De verschillen zijn dus niet echt groot.

Sneek (1-3) en Regio Zwolle Volleybal (3-1) waren in de competitie de laatste twee wedstrijden te sterk voor de ploeg uit Ootmarsum. Peelpush kon het niet bolwerken tegen Apollo 8 (3-0) en Regio Zwolle Volleybal (2-3). Beide ploegen zullen erop gebrand zijn om op deze negatieve resultaten nu een positieve uitslag te laten volgen. Dat zal één van twee dus zeker lukken.

Peelpush en Set-Up hebben allebei een veel scorende speelster in de ploeg, Bij de gasten is dat Lotte van der Horst (totaal 103 punten tot nu), bij de thuisploeg Merle Baasdam (totaal 116 punten tot nu). Serveren doet Set-Up als team volgens de statistieken beter, blokkeren ook. Of dat ook terug te zien is in het spelbeeld zaterdag moeten we nog maar even afwachten. De wedstrijd begint om 17:00 uur.

gh @ Vizier op Volleybal. Affiche Set-Up ’65.