Winst voor VoCASA D1 tegen de Keien!

VoV, 23-11-2022. 5:25 uur. Afgelopen zaterdag was het tijd voor een wedstrijd tegen de Keien van Keistad Dames 1 in Amersfoort! Met goede moed, vol opgeladen met PURPLE POWER 💜 en een beetje drukte op de weg, gingen we naar de wedstrijd.

In de eerste set startten we met een voorsprong van 2-8! We hadden een goede, scherpe start met de benodigde energie en haalden veel ballen van de vloer. We speelden steady en wonnen de eerste set met 18-25.

Ook de tweede set startten we goed met een serviceserie van Kristel en Femke, waardoor we start tweede set al 6-11 voor kwamen te staan. Met een serviceserie van Keistad liepen zij weer in (10-12) en kregen wij het wat lastiger. We zakten een beetje weg en gaven Keistad daarmee ruimte, maar gelukkig wisten we ook deze set met 18-25 binnen te halen!

In de derde set begon het deze keer omgekeerd: na een aantal punten gelijk op, nam Keistad de leiding met twee servicereeksen, waardoor we 11-6 achter kwamen te staan. Keistad bleef uitlopen, speelde erg goed onder leiding van de nieuw ingekomen spelverdeelster en wij hadden moeite met het anticiperen op dit spel. We liepen deze set achter de feiten en de achterstand aan. Keistad won deze set met 25-13.

In set 4 wisten we de kei toch weer om te keren en startten we met twee goede servicereeksen. Hierdoor gingen we de set in met een 3-6 voorsprong. De energie van set 1 was weer terug, we vochten voor elke bal en hielpen elkaar in het veld. Kill -blockje hier, pracht aanval daar, vliegende keeps door het veld en dat afgetopt met wat service reeksen.. dat was genoeg voor het overtuigend winnen van de laatste set met een stand van 🥁: 14-25! 🥳

Komende zaterdag, 26 november, spelen we thuis tegen de nummer 2 uit de poule: Ledûb Dames 1! Dat belooft een spannende pot te worden, waarbij we jullie aanmoediging heel erg goed kunnen gebruiken!! Kleuren jullie de tribune paars? Dan zorgen wij voor PURPLE POWER in het veld! Tot zaterdag, 17:00 uur in Nimma! 💜 #HUPPAARS

gh @ VoV, verslag van en foto via Lotte van Hal, VoCASA.