Vizier op volleybal

 

Wordt ’King of the Beach‘ in Bocholt

VoV, 05-05-2018. 10:20 uur.  Altijd al eens in het buitenland een of meerdere beachvolleybal wedstrijd willen spelen?  Dat kan nu, bij Tuss Bocholt, de club van de Nederlandse trainer coach Henk Goor organiseert men ‘King of the Beach’ toernooien. Niet één maar drie. In verschillende leeftijdscategorieën. En de titel zegt het al, het is alleen voor jongens en mannen.  Om de U16 titel wordt  op 16 juni gespeeld, de U18 staat voor 17-06 gepland en de mannen spelen op 24-06.

Bij dit toernooi hoeft u zich niet als duo op te geven, maar kun je ook als eenling inschrijven. Elke wedstrijd wordt er namelijk met een andere partner gespeeld. Niet het team maar de speler  wint de titel. De deelnemers worden in groepen van vier of vijf ingedeeld, iedereen speelt met iedereen , de winnaars gaan door en in de laatste ronde wordt de King of the Beach na de finale bekend.

Iedereen kan zich dus aanmelden, dit is niet afhankelijk van een bepaald niveau. De inschrijving bij het mannentoernooi is maximaal voor 64 spelers, het totale prijzengeld in deze categorie is 1.000,00 euro. Het toernooi is een pilot, als het aanslaat zal het volgend jaar in de WVV Beach Tour worden opgenomen en kan er om klassementspunten gestreden worden.

De beach velden van TuB Bocholt liggen aan de Lowicker Strasse 19C, 46395 Bocholt. De contactpersoon voor het toernooi is Sven Boehme telefoon 0049 – 177 26 08 359.  Zijn e-mail adres voor vragen, info en inschrijvingen is sven-boehme@gmx.de en het inschrijfgeld bedraagt volgens ons  €  20,00.

Ter info: Bocholt ligt zo’n 12 kilometer van Dinxperlo af, dus net over de grens bij de Gelderse Achterhoek. Door de nieuwe N18 is de locatie in 45 min te bereiken vanaf Enschede en Arnhem.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto FIVB.