Vizier op volleybal

 

WVC Volley start het nieuwe seizoen feestelijk

VoV, 08-09-2021. 8:05 uur. Na een lange periode van niet kunnen spelen en trainen door Corona is het dan eindelijk weer zover: we mogen weer! Voor Weghorst Makelaardij WVC Volley een reden om het seizoen 2021-2022 feestelijk te openen:

Op zaterdag 11 september gaan wij van start in Sporthal ’n Dikken in Wierden, vanaf 10.30 uur. Er is een mooi programma in elkaar gezet, met voor elk wat wils. Voor de jongsten is een springkussen aanwezig, er worden oefenwedstrijden gehouden en is er een clinic voor onze CMV-spelers. Ook zullen de nieuwe teamfoto’s (in onze nieuwe wedstrijdkleding) worden gemaakt, zodat we onze website (www.wvcvolley.nl ) ook op dit vlak weer helemaal actueel kunnen maken.

We gaan natuurlijk ook onze nieuwe (wedstrijd)kleding aan het publiek tonen. Deze kleding is mede mogelijk gemaakt door de kleding sponsoren die wij hebben kunnen contracteren. Hier zijn wij als vereniging erg blij mee en enorm trots op.

 

Ons 1e Damesteam zal dit seizoen voor het eerst op het op-een-na hoogste volleybal niveau in Nederland uitkomen: de Topdivisie. Voorafgaand aan de oefenwedstrijd zullen wij de speelsters en kader aan u voorstellen. Dit jaar met een primeur: de thuiswedstrijden van Dames 1 zullen op Center Court worden gespeeld! Hierdoor is er voor onze sponsoren nog meer ruimte om hun ondersteuning voor onze club te kunnen onderstrepen.

Wij hebben zin in een heel mooi nieuw volleybalseizoen en zien graag dat het publiek ons weer weet te vinden. Te beginnen op deze feestelijke opening. Graag tot dan!

gh @ VoV, bron persbericht Weghorst Makelaardij WVC Volley. Foto Jan van den Noort.

PS: Via https://www.wvcvolley.nl/save-the-date-feestelijke-opening/ houden wij jullie graag op de hoogte van het complete programma. Hou deze site ook in de gaten in verband met de toegangsmaatregelen i.v.m. Corona.