Vizier op volleybal

 

ZAANSTAD-DAG op zaterdag 9 september!

zaanstadopendag17

VoV, 05-09-2017. 4:56 uur. Op zaterdag 9 september is het dan zo ver:  de officiële start van het Zaanse volleybalseizoen dat ook dit jaar weer begint met de Open Zaanstad-dag. De nieuwe open – dag commissie heeft voor zaterdag weer een geweldig programma samengesteld. Alle teams van VV Zaanstad spelen de hele dag wedstrijden en presenteren zich in beide hallen in Topsportcentrum De Koog. Familie, vrienden, kennissen, sponsors, bedrijfsleven, pers en natuurlijk alle Zaanse volleyballiefhebbers: iedereen is van harte welkom om te kijken, bekenden te zien en te genieten van volleybal.

In zowel de topsporthal als de breedtesporthal zijn gedurende de hele dag  Zaanstad-teams in actie te zien. De jongste jeugd (CMV) groeit in aantal en kwaliteit en zal dat tussen 9.00 en 11.00 uur aan alle geïnteresseerden laten zien. De ABC-jeugd heeft afgelopen seizoen een aantal kampioenen opgeleverd en zal tussen 9.00 en 13.00 uur  tonen dat ze ook in het nieuwe seizoen die trend wil gaan voortzetten.

Vanaf 13.00 uur spelen bij de senioren,  zowel de top- als de breedtesportteams. De zitvolleyballers, die kampioen werden en gepromoveerd zijn naar de 1e divisie, zullen laten zien waar ze staan.

Dames 1 – het vlaggenschip bij de dames dat zich netjes heeft gehandhaafd in de eerste divisie – zal om 17.00 uur gaan spelen tegen PDK Huizen dames 2.

Heren 2 dat zich ook gehandhaafd heeft in de 1e divisie en een kweekvijver blijft voor heren 1 speelt om 15.00 uur tegen Lizzards Lobbeek Leuven, uitkomend in de 1e divisie in België.

Dames 2 dat zich goed heeft gehandhaafd in de 2e divisie en de kweekvijver voor dames 1 is, speelt om 15.00 uur tegen Kratos ’08 uit Delft.

Om 16.45 uur zal in de topsporthal de teampresentatie van Zaanstad heren 1 plaatsvinden. Onze Zaanse mannen zijn afgelopen seizoen kampioen geworden in de topdivisie en zullen dit seizoen uitkomen in de eredivisie, landelijk het hoogste volleybalniveau in Nederland. De apotheose van de Zaanstad – dag zal de wedstrijd zijn van Zaanstad heren 1  tegen het ook in de eredivisie uitkomende Talent Team  met toekomstige internationals. De wedstrijd Zaanstad heren 1 tegen het Talent Team begint om 20.00 uur in de topsporthal in De Koog. De toegang is gratis.

De Open Zaanstad – dag belooft al met al een spetterend begin van het volleybalseizoen te worden. Iedereen is dan ook van harte welkom op 9 september in Topsportcentrum De Koog.

gh @ VoV, bron VV Zaanstad. Foto Eric Visch.