Vizier op volleybal

 

Zes teams Volley Tilburg door bij NOJK

VoV, 08-01-201. 5:23 uur.  Maar liefst zes jeugdteams van Volley Tilburg hebben zich geplaatst voor de halve finale van de NOJK. Alle jongensteams en meisjes A en C wisten zich rechtstreeks of via kruisfinales te plaatsen. Een uniek resultaat in de NOJK – historie voor Volley Tilburg.

In Veenendaal werd  jongens A poulewinnaar na overwinningen op Next Volley, Intermezzo en VCV en een gelijkspel tegen Dros Alterno. Ook het  CMV – jongensteam werd poulewinnaar in Middelbeers, door te winnen van Next Volley en Odi en gelijk te spelen tegen Wik Unive. En ten slotte wist ook  meisjes C in Dordrecht de poule te winnen. Na winst op ZVH en Voleco en een gelijkspel tegen Next Volley was het saldo van onze meiden genoeg voor poulewinst.

De overige teams die zich geplaatst hebben, hadden daarvoor kruisfinales nodig.  Jongens C won die in Dordrecht van Taurus,  Jongens B in Horst van Furos en  Meisjes A in Gennep van Spiker.

De halve finales worden gespeeld op 23 februari. Op dit moment is nog niet bekend in welke plaatsen de diverse poules gespeeld worden. Zodra dit duidelijk is zullen we een nieuw bericht plaatsen. Maar voor nu, van harte gefeliciteerd jongens, meisjes en begeleiders met dit fantastische resultaat. En ook alvast een oproep: laten we 23 februari massaal onze teams aan gaan moedigen.

gh @ VoV, bron persbericht Volley Tilburg. Foto Jan van den Noort.